НДО «Техно-концепт»

НДО «Техно-концепт» здійснює технічну діагностику і неруйнівний контроль за допомогою апаратного комплексу ультразвукового контролю, радіографічного, вихрострумового, вібродіагностичного контролю, магнітопорошкового контролю, контролю герметичності, акустико-емісійного контролю, а також шляхом здійснення експертного візуального контролю.

Технічна діагностика стану уражених конструкцій, виробів і будівельних матеріалів та мереж споруди здійснюється щодо наявності несуцільностей, дефектів, за допомогою наявного апаратного комплексу, обладнання якого пройшло налагодження та перевіряння чутливості відповідно нормативних вимог. Застосовуються методи неруйнівного контролю конструкцій, які забезпечують здатність надійно розрізняти розташовані на різних дистанціях несуцільності, дефекти, шляхом вимірювання і визначення розмірів несуцільності, дефекту чи індикаторного рисунка для їх оцінювання.

У процесі проведення експертизи технічного стану об’єктів нерухомості, здійснюється реєстрація зміни в матеріалі будівельної конструкції та устаткуванні мереж, що виникли в процесі вибухового та/або термічного впливу, проводиться опис результатів визначення показників, виявлених під час неруйнівного контролю, порівняно із заданим порогом.

Апаратний комплекс надає можливість отримати рисунок або сигнал від несуцільності, дефекту, що за формою типовий для використаного методу неруйнівного контролю. У процесі застосування апаратного комплексу здійснюється реєстрація таких даних результатів контролю, у формі, придатній для зберігання з подальшою передачею цієї інформації разом із технічним звітом замовнику.

Всі права захищені
НДО «Концепт» © 2020

Догори